2011. június 27., hétfő

Mellnövelő kapszula - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Pueraria mirifica , más néven ( Kwao Krua )100db kapszula
1998-ban az USÁ-ban 100 000 nőre 87 mellrák megbetegetés jutott, amiből a mellrák okozta halálozás aránya 23: 100 000. Ugyanebben az évben az erre irányuló adatok az Egyesült Királyságban 70: 30, Franciaországban 61: 21, míg Tájföldön csak 16: 5. A többi ázsiai országban, pl. Japánban ez az arány 28: 7, a Fülöp-szigeteken 41: 19, Szingapúrban 39: 17, míg, ha összehasonlítjuk Brazíliát, Dániát, Finnországot stb, a franciaországihoz hasonló adatokat kapjuk.
Menopauzás nőkön Németországban, Japánban és Tájföldön végzett klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a Pueraria Mirifica, a maga Miroestrol összetételével 1 héten belül csökkentette a hőhullámokat és az éjszakai izzadást, valamint 1 hónapos használat után ezek a tünetek tartósan visszaestek.
 
Majdnem minden Pueraria Mirificá-t, tehát Kwao Krua Kao-t szedő nőnél mellnövekedést és mellfeszességet tapasztaltak. Habár ezen hatások fiatalabb hölgyeknél erősebbek, 20 év alatti nők esetében szedése nem ajánlott, arra való tekintettel, hogy a Fitoösztrogének az ösztrogén receptorokat célozzák meg és 20 éves korig a női szervezetet saját hormonjai alakítják. E kor fölött a női szervezet teljesen kifejlődött, így a kúra is elkezdhető de leginkább 30-an fölött használják.
 
Az ajánlott adag nőknek kb. 2 mg/kg, azaz 1. 1 mg/lb testsúlyra vonatkoztatva, vagyis a kapszulákat naponta kétszer étkezés közben kell bevenni. Menstruáció idején a kapszulák szedését ki lehet hagyni, mivel ilyenkor a szervezet csökkenti az ösztrogén szintet, de megnöveli a progeszteronét.
 
Férfiak, transz-szexuálisok és menopauzás nők a hónap minden napján szedhetik.
 
A kapszulával nők, férfiak és transz-szexuálisok (M2F) a következő eredményt tapasztalhatják
 
növeli a libidót a nőknél
mellnövekedést és mellfeszességet
látásjavulást
energiafeltöltődést
javuló vérkeringést
ránckisimulást, ill. csökkenő ráncokat
hajnövekedést, hajerősödést, ill. hajsötétedést (ősz haj lelassulása)
a menopauzás tünetek csökkenését
az öregedés lelassulását
alvászavarok megszunését
memóriajavulást
 



Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2011-07-04 13:01
. Mellnövelő kapszula - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Fontos