2011. július 29., péntek

Csukás István: Madárvédő Golyókapkodó - Jelenlegi ára: 1 395 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Madárvédő GolyókapkodóA könyv listaára: 1699 Ft. Leírás:
A Csukás István és a rajzoló, Sajdik Ferenc legendás rajzfilmsorozatának egyes epizódjait feldolgozó kötetek Pom Pom világába kalauzolják a gyermek, vagy legalábbis gyermeki lelkületű olvasókat. Pom Pom minden nap ül az ágon, és várja jó barátját, Picúrt, akinek - mintegy sapkaként - a fejére ül, és amíg mennek az iskolába, mesél azokról a különös lényekről (így Szegény Gombóc Artúrról, Radírpókról, Festéktüsszentő Hapcibenőről vagy Bátor Tintanyúlról), akiket ismer. Ezúttal azt tudhatjuk meg, mit mesél Picúrnak Madárvédő Golyókapkodóról, aki szereti a madarakat, ám nagyon nem kedveli, ha a csintalan gyerekek csúzlival lövöldöznek rájuk. Picúr, Pom Pom és egy megtépázott kis madárka így hát meg is keresik a Madárvédő Golyókapkodót, hogy segítsen a madarakon, mert egy kisfiúnál veszélyes fegyver: egy csúzli található, s nem fél is azt használni. A madarak megmentőjének azonban van egy zseniális ötlete... A felejthetetlen rajzokkal illusztrált kötet elsősorban gyermekkönyvtáraknak ajánlott beszerzésre. ISBN: 978-963-245-227-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 395 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 01:11
. Csukás István: Madárvédő Golyókapkodó - Jelenlegi ára: 1 395 Ft

Fontos