2011. július 26., kedd

Hogyan védjük az egészségünket világjárván - Jelenlegi ára: 530 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Hogyan védjük az egészségünket világjárványok idején? A könyv listaára: 650 Ft. Leírás:
Az utóbbi években a média kiemelt jelentőséggel foglalkozik az esetleges világjárvány kialakulásának a lehetőségével, időről időre valós és rémhíreket röppentve fel a témával kapcsolatban. A tendencia oka valószínűleg az, hogy igazi, nagyszabású járvány évtizedek óta nem pusztított, így minden valószínűség szerint lassan eljön az ideje egy effajta katasztrófának. A kötet szerzője ahhoz kíván segítséget nyújtani, hogy kellően fel tudjunk készülni az esetleges csapásokra. Az előszót követően egyéni felelősségünkre hívja fel a figyelmet, majd bemutatja rettegett mikroszkopikus támadóinkat: a vírusokat. Ezt követően ír arról, hogy mi okból váltak egyre gyakoribbá az emberre is veszélyes állatbetegségek, mi válthatja ki a világméretű influenzajárványokat, praktikus tanácsokkal lát el azzal kapcsolatban, hogy mit tehetünk magunk és szeretteink megóvása érdekében, valamint dekódolja az eseményekben rejlő spirituális üzenetet. A kiadványt irodalomjegyzék zárja. ISBN: 978-963-86861-2-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 530 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 20:11
. Hogyan védjük az egészségünket világjárván - Jelenlegi ára: 530 Ft

Fontos